ஸ்ரீ வெங்கடேஸ்வர அஷ்டோத்திர சத நாமாவளி | Shri Venkateswara Ashtottara Sata Namavali In English

ஸ்ரீ வெங்கடேஸ்வர அஷ்டோத்திர சத நாமாவளி
ஓம் ஶ்ரீ வேங்கடேஸாய நம:

ஓம் ஶ்ரீனிவாஸாய நம:

ஓம் லக்ஷ்மீபதயே நம:

ஓம் அனாமயாய நம:

ஓம்அம்ருதாஸாய நம:

ஓம்ஜகத்வன்த்யாய நம:

ஓம் கோவிந் தாய நம:

ஓம் ஸாஸ்வதாய நம:

ஓம் ப்ரபவே நம:

ஓம் ஸேஷாத்ரினிலயாய நம: 

ஓம் தேவாய நம:

ஓம் கேஸவாய நம:

ஓம் மதுஸூதனாய நம:

ஓம் அம்ருதாய நம:

ஓம் மாதவாய நம:

ஓம் க்ருஷ்ணாய நம:

ஓம் ஶ்ரீஹரயே நம:

ஓம் ஜ்ஞானபஞ்ஜராய நம:

ஓம் ஶ்ரீவத்ஸவக்ஷஸே நம:

ஓம் ஸர்வேஸாய நம:

ஓம் கோபாலாய நம:

ஓம் புருஷோத்தமாய நம:

ஓம் கோபீஸ்வராய நம:

ஓம் பரஸ்மை ஜ்யோதிஷே நம:

ஓம் வ்தெகுண்ட பதயே நம:

ஓம் அவ்யயாய நம:

ஓம் ஸுதாதனவே நம:

ஓம் யாதவேன்த்ராய நம:

ஓம் நித்ய யௌவனரூபவதே நம:

ஓம் சதுர்வேதாத்மகாய நம:

ஓம் விஷ்ணவே நம:

ஓம் அச்யுதாய நம:

ஓம் பத்மினீப்ரியாய நம:

ஓம் தராபதயே நம:

ஓம் ஸுரபதயே நம:

ஓம் நிர்மலாய நம:

ஓம் தேவபூஜிதாய நம:

ஓம் சதுர்புஜாய நம:

ஓம் சக்ரதராய நம:

ஓம் த்ரிதாம்னே நம: 

ஓம் த்ரிகுணாஸ்ரயாய நம:

ஓம் நிர்விகல்பாய நம:

ஓம் நிஷ்கல்தங்காய நம:

ஓம் நிரான்தகாய நம:

ஓம் நிரஞ்ஜனாய நம:

ஓம் விராபாஸாய நம:

ஓம் நித்யத்ருப்தாய நம:

ஓம் நிர்குணாய நம:

ஓம்நிருபத்ரவாய நம:

ஓம் கதாதராய நம:

ஓம் ஸார்-ங்கபாணயே நம:

ஓம் நன்தகினே நம:

ஓம் ஸங்கதாரகாய நம:

ஓம் அனேகமூர்தயே நம:

ஓம் அவ்யக்தாய நம:

ஓம் கடிஹஸ்தாய நம:

ஓம் வரப்ரதாய நம:

ஓம் அனேகாத்மனே நம:

ஓம் தீனபந்தவே நம:

ஓம் ஆர்தலோகாபயப்ரதாய நம: 

ஓம் ஆகாஸராஜவரதாய நம:

ஓம் யோகிஹ்ருத்பத்மமன்திராய நம:

ஓம் தாமோதராய நம:

ஓம் ஜகத்பாலாய நம:

ஓம் பாபக்னாய நம:

ஓம் பக்தவத்ஸலாய நம:

ஓம் த்ரிவிக்ரமாய நம:

ஓம் ஸிம்ஸுமாராய நம:

ஓம் ஸங்கமத்யோல்லஸ-ன்மஞ்ஜுகிங்கிண்யாட்யகரண்டகாய நம: 

ஓம் நீலமோகஸ்யாம தனவே நம:

ஓம் பில்வபத்ரார்சன ப்ரியாய நம:

ஓம் ஜகத்வ்யாபினே நம:

ஓம் ஜகத்கர்த்ரே நம:

ஓம் ஜகத்ஸாக்ஷிணே நம:

ஓம் ஜகத்பதயே நம:

ஓம் சின்திதார்தப்ரதாய நம:

ஓம் ஜிஷ்ணவே நம:

ஓம் தாஸார்ஹாய நம:

ஓம் தஸரூபவதே நம: 

ஓம் தேவகீ நந்தனாய நம:

ஓம் ஸௌரயே நம:

ஓம் ஹயக்ரீவாய நம:

ஓம் ஜனார்தனாய நம:

ஓம் கன்யாஸ்ரவணதாரேஜ்யாய நம:

ஓம் பீதாம்பரதராய நம:

ஓம் அனகாய நம:

ஓம் வனமாலினே நம:

ஓம் பத்மனாபாய நம:

ஓம் ம்ருகயாஸக்த மானஸாய நம: 

ஓம் அஸ்வாரூடாய நம:

ஓம் கட்கதாரிணே நம:

ஓம் தனார்ஜன ஸமுத்ஸுகாய நம:

ஓம் கனஸார லஸன்மத்யகஸ்தூரீ திலகோஜ்ஜ்வலாய நம:

Click Here for Venkatesha Ashtakam In English | வெங்கடேச அஷ்டகம் | Venkatesha Ashtakam In Tamil 

ஓம் ஸச்சிதானந்தரூபாய நம:

ஓம் ஜகன்மங்கல்த தாயகாய நம:

ஓம் யஜ்ஞரூபாய நம:

ஓம் யஜ்ஞபோக்த்ரே நம:

ஓம் சின்மயாய நம:

ஓம் பரமேஸ்வராய நம: 

ஓம் பரமார்தப்ரதாயகாய நம:

ஓம் ஸாந்தாய நம:

ஓம் ஶ்ரீமதே நம:

ஓம் தோர்தண்ட விக்ரமாய நம:

ஓம் பராத்பராய நம:

ஓம் பரஸ்மை ப்ரஹ்மணே நம:

ஓம் ஶ்ரீவிபவே நம:

ஓம் ஜகதீஸ்வராய நம: (1௦8)

இதி ஶ்ரீவேங்கடேஸ்வராஷ்டோத்தர ஸதனாமாவளி : ஸம்பூர்ணம் :


Shri Venkateswara Ashtottara Sata Namavali In English

Shri Venkateswara Ashtottara Sata Namavali In English


Om Sri Venkateshaaya Namaha

Om Srinivasaaya Namaha

Om Lakshmi Pathaye Namaha

Om Anaamayaaya Namaha

Om Amruthamshaaya Namaha         

Om Jaga Dwandhyaaya Namaha

Om Govindaaya Namaha

Om Shaswathaaya Namaha

Om Prabhave Namaha

Om Sheshadri Nilayaaya Namaha      

Om Devaaya Namaha

Om Keshavaaya Namaha

Om Madhusudhanaaya Namaha

Om Amruthaaya Namaha

Om Mahdavaaya Namaha                

Om Krishnaaya Namaha

Om Sri Haraye Namaha

Om Gnanapanjaraaya Namaha

Om Srivathsa Vakshase Namaha

Om Sarveshaaya Namaha                

Om Gopalaaya Namaha

Om Purushothamaaya Namaha

Om Gopishwaraaya Namaha

Om Parasmai Jyothishey Namaha

Om Vaikunta Pathaye Namaha          

Om Avyayaaya Namaha

Om Sudha Thanave Namaha

Om Yadhavendraaya Namaha

Om Nithya Yavvana Roopavathe Namaha

Om Chaturvedaathnakaaya Namaha 

Om Vishnave Namaha

Om Atchyuthaaya Namaha

Om Padmini Priyaaya Namaha

Om Dharaa Pathaye Namaha

Om Sura Pathaye Namaha                

Om Nirmalaaya Namaha

Om Deva Poojithaaya Namaha

Om Chaturbhujaaya Namaha

Om Chakradharaaya Namaha

Om Thridhaamne Namaha                 

Om Thrigunashrayaaya Namaha

Om Nirvikalpaaya Namaha

Om Nishkalankaaya Namaha

Om Niranthakaaya Namaha

Om Niranjanaaya Namaha                    

Om Niraabhaasaaya Namaha

Om Nithya Thrupthaaya Namaha

Om Nirgunaaya Namaha

Om Nirupadravaaya Namaha

Om Gadhadharaaya Namaha             

Om Sharngjapaanaye Namaha

Om Nandhakine Namaha

Om Shankadhaarakaaya Namaha

Om Aneka Moorthaye Namaha

Om Avyakthaaya Namaha                

Om Kati Hasthaaya Namaha

Om Varapradhaaya Namaha

Om Anekaathmane Namaha

Om Dheenabhandhave Namaha

Om Aartha Lokaabhaya Pradhaaya Namaha

Click Here : RARE PIC OF TIRUPATI BALAJI | POWERFUL SRI VENKATESWARA MAHA MANTRA

Om Aakaasharaaja Varadhaaya Namaha

Om Yogihruthpadma Mandiraaya Namaha

Om Damodharaaya Namaha

Om Jatgathpaalaaya Namaha

Om Paapaghnaaya Namaha             

Om Bhakta Vathsalaaya Namaha

Om Thrivikrayamaaya Namaha

Om Shinshumaaraaya Namaha

Om Jatamukuta Shobhithaaya Namaha

Om Shanka Madhyollnmandhakim-     Kinyaadhya Karandakaaya Namaha  70

Om Neela Meghashyama Thanave Namaha

Om Bilva Pathrarchana Priyaaya Namaha

Om Jagadhvapine Namaha

Om Jagathkarthre Namaha

Om Jagathsaakshine Namaha          

Om Jagath Pathaye Namaha 

Om Chinthithaardha Pradhaaya Namaha 

Om Jishnave Namaha 

Om Dhasharhaaya Namaha 

Om Dhasharoopavathe Namaha     

Om Devakinandhanaaya Namaha 

Om Shouraye Namaha 

Om Hayagreevaaya Namaha 

Om Janardhanaaya Namaha

Om Kanya Shravana Tharejyaaya Namaha 

Om Pithambhara Dharaaya Namaha 

Om Anaghaaya Namaha 

Om Vanamaaline Namaha 

Om Padmanaabhaaya Namaha 

Om Mrugayaasaktha Maanasaayane Namaha 

Om Ashwaroodaya Namaha 

Om Khadgadharine Namaha 

Om Dhanarjana Samuthsukaaya Namaha 

Om Ghanasaara Sanmadhya Kasturi-

Thilakojwala Namaha 

Om Sachithaananda Roopaaya Namaha              

Om Jagan Magala Daayakaaya Namaha 

Om Yagna Roopaaya Namaha 

Om Yagna Bhokthre Namaha 

Om Chinmayaaya Namaha 

Om Parameshwaraya Namaha        

Om Paramardha Pradhaya Namaha 

Om Shanthaaya Namaha  

Om Shrimathe Namaha  

Om Dhordhanda Vikramaaya Namaha   

Om Parathparaya Namaha              

Om Parasmai Bhrahmane Namaha 

Om Sri Vibhave Namaha   

Om Jagadeswaraya Namaha           

Sri Venkateshwara Ashtothra Shatanaamavali  Sampoornam || 



Post a Comment

Previous Post Next Post

Get in touch!